www.mariupol.com.ua / Статьи / Позитивні сторони посуду Філіпяк Мілано

Позитивні сторони посуду Філіпяк Мілано

12.05.2014

Здавна люди почали придумувати різні пристосування для благоустрою свого побуту, одні винаходу забувалися, а деякі дожили до наших часів, хоча і не без змін. Одним з таких предметів була ємність для приготування їжі або просто як ми її зараз називаємо каструля. Як я вже сказав, каструлі зазнали безліч модифікацій, які ми розглянемо, а за одне, ви дізнаєтеся, як правильно вибрати і купити каструлю.

Як і весь посуд, каструлі виробляють з різних матеріалів, хоча і вони служать одній меті - приготування їжі. Розглянемо види каструль, які зустрічаються в наш час:

Каструлі з нержавіючої сталі. На даний момент це найпоширеніший вид каструль, їх виготовляють з хромонікелевого сплаву, який не окислюється і не виділяє ніяких шкідливих речовин найпопулярнішою такою маркою є Філіпяк Мілано. Маркують їх значком 18/10, його наносять на дні каструлі з зовнішньої сторони. Тепер перелічимо основні моменти, на які варто звертати увагу при купівлі посуду з нержавіючої сталі.

1. Товщина металу. Бічні стінки каструлі не повинні бути тонкими, перевірити це не складно, варто злегка натиснути на стінку пальцем, якщо вона прогинається, то товщина недостатня. З дном схожа ситуація, тільки натисканням на нього ви нічого не зрозумієте, дно таких каструль зараз роблять багатошаровим (капсульної), що дозволяє рівномірно розподілити тепло. Чим товще у каструлі дно, тим легше вам буде контролювати процес приготування. Саме таке дно виробляє компанія Філіпяк Мілано.

2. Фурнітура. До фурнітури варто віднести ручки і кришку каструлі, що стосується ручок, то вони бувають трубчасті (виготовлені з листової сталі, порожнисті всередині), ковані, литі, бакелітових та силіконовими вставками. За методом кріплення всі вони діляться на два види, заклепка і точкове зварювання. Заклепувальне кріплення надійніше, але має недолік, складно вимивати залишки їжі, які збираються навколо головки заклепки. Тому компанія Філіпяк Мілано розробила комбіновані ручки, які поєднують міцність і легке чищення. 

Кришки бувають із скла з металевим обрамленням по краях і без нього і металеві з того ж матеріалу що і сама каструля. Яка зручніше однозначно сказати не можна, але бажано, щоб на ній було отвір для виходу пари. Ще одним хоча й не обов'язковим, але досить корисним гаджетом є датчик температури, який іноді монтують в ручку на кришці.

3. Зовнішній вигляд. Каструлі з нержавіючої сталі найчастіше полірують, досягаючи дзеркального блиску, це звичайно красиво, але доглядати за такими каструлями складніше, іноді роблять поверхню матовою, на такій поверхні не видно подряпини, які з'являються з часом.

КОММЕНТАРИИ


Ваше имя

Код




Статьи



17.09.2016
Работа Дома 2: преимущество решения
Прошли те времена, когда человек был привязан к рабочему месту. Да, до сих пор есть предприятия, где присутствие работников обязательно и таких учреждений много. Но параллельно им развивается и такое направление как удаленная занятость.

1.09.2016
Обработка древесины: где заказать тиковое масло?
Древесина не самый износоустойчивый и долговечный материал. Она может сильно деформироваться от влаги, перепадов температур и т.д. Можно ли как-то улучшить технические показатели этого ресурса?

24.01.2016
Сукня для нареченої
Сукня для нареченої
Все статьи